DATE GENERALE

Cuvânt de Bun Venit

In calitatea de „ambasador” al beneficiarilor va spun..
Bine ati venit pe site-ul FUNDATIEI UMANITARE EBEN EZER MOLDOVAN!
Îmi încep mandatul de ambasador cu încredere ca veti intelege cu sufletul nevoia conturata in acest segment de activitate, judecand cu inima daruirea,vocatia si iubirea pusa in slujba acestei..lucrari: COPILUL „ORFAN”!!!

 
  • Fundatia Eben Ezer a luat fiinta cu convingerea ca noi toti avem datoria de a-i ajuta pe semenii nostri care sunt mai nefericiti, lucrand impreuna sa aducem o raza de speranta celor care au pierdut speranta.
  • Actiunile din cadrul Casei Speranta sunt directionate doar spre beneficiari pentru o calitate a vietii cat mai ridicata si acest exemplu se doreste a fi replicat de catre alti actori sociali.
  • Organizația vine sa raspunda în primul rând nevoilor copiilor aflați în dificultate care nu au familii sau pentru care familia nu este în măsură să ofere condiții corespunzătoare de creștere și educație, respectiv ajutor material familiilor in nevoie prin donarea de îmbracaminte, încălțăminte, articole de uz casnic, produse alimentare, medicamente; dar și asistență și suport de specialitate.
  • Serviciile oferite de fundatie sunt complexe: de protectie, ajutor, preventie, consiliere si suport asistat de specialitate.

MISIUNEA FUNDATIEI
Descrierea serviciului Casa Speranta
Descriere fundatie si activitati

Cerere privind destinatia sumei reprezentand
pana la 2% din impozitul anual

Descrierea serv CCS
Raport anual OPA 2013
Raport infomare prealabila
ROI 2012

Documente ale fundatiei care atesta activitatea din domeniul ADOPTIEI
Nota informare prealabila proceduri adoptie
AUTORIZARE ORA F.U.Eben Ezer Moldovan

Isus spune:
Și oricine primește un astfel de copilaș în Numele Meu,
pe Mine Mă primește.

Matei 18:5